dsa

За компанията Daikin

Компанията Daikin една от малкото, които още със самото си създаване се посвещават на климатичната техника и технологиите за обработка и пречистване на въздуха. Основана през 1924 година от Акира Ямада, компанията се фокусира върху охлаждащи радиатори за авиоиндустрията. Няколко години по-късно вече се правят задълбочени проучвания върху охладителни субстанции на флуорна основа. През 1934 година компанията стартира пробното производство на охладители на метил-хлоридна основа.

През 50-те години, в резултат на инвестициите на компанията в научни изследвания се появяват няколко значими полимерни разработки, както и първият роторен компресор в Япония. Научното звено вече е толкова голямо, че през 1962 година е изграден специален Център за научни разработки и изследвания, в който и до днес се раждат едни от най-големите иновации в областта на аериращата техника. Изобретенията и нововъведенията на Daikin вече повече от 50 години печелят доверието и уважението на потребителите, търговците и на конкурентите на компанията.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.