dsa

Климатици Panasonic с промо цени

Стенен климатик Панасоник CS/CU-YE 9 MKX

Моделът YE 9 MKX притежава антибактериален филтър за пречистване на въздуха, икономичен е както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление-енергиен клас А.

Добро решение за охлаждане в жегите и подходящ за отопление през зимата. Има монтиран електронагревател с термостат, за предотвратяване образуването на лед във външното тяло при минусови температури на външния въцздух. Климатик Панасоник KYE 9 MKX – модел 2011 г.за стенен монтаж – с автоматичен рестарт и самодиагностика. Висок коефициент на трансформация както при отопление-СОР -3.63, така и при охлаждане-3.28. Безшумната му работа не смущава хората в помещението.

Стенен климатик Панасоник Etherea CS/CU – E 12 MKE инвертор – цвят бял

Климатикът има сензор за присъствие на хора в помещението.
Използува технология за откриване на области, които не са обхванати от въздушния поток и автоматично регулира енергията за охлаждане. Пести се електроенергия, въпреки че има ефективно и непрекъснато охлаждане и комфорт,особено важни през летните горещини. Оригиналната инверторна технология и компресорът с висока производителност осигуряват ефективност на работата от най-висок клас.Системата за пречистване на въздуха е още по-ефективна отколкото преди.Освобождават се активни е-йони, които улавят праховите частици, привличат ги към големия филтър и така климатикът поддържа въздуха чист.

Висок коефициент на трансформация както при отопление – СОР -4.04, така и при охлаждане – 3.87. Безшумна работа –едва 20dB ниво на звуково налягане. Гаранция- двегодини на климатика, пет години на компресора.

 



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.