dsa

Приключи летния конкурс „Горещо“!

Приключи първия летен конкурс на тема „Горещо“, организиран от фирма „Климамаркет Ефендулов“ ЕООД.

Гласуването във Фейсбук и журито, определиха следните победители:

Първа награда – Климатик Кобе KMG-14HRDN1 (без включен монтаж) отива в Зорница Христова.

Втора награда – Климатик Кобе KMG-12HRN1 (без включен монтаж) отива в Бени Иванова.

Уважаемото жури реши да присъди и три допълнителни награди – безплатен монтаж на климатик, които отиват съответно в: Магдалена Маринова, Боряна Чолакова и Иво Георгиев.

Наградите ще бъдат връчени след 07.09.2011г. в удобен за Вас ден, като следва да заявите това на лично съобщение от спечелелия профил към някой от администраторите на Фейсбук страницата на фирмата ни. Моля също да съобщите от кой град (Варна или София) желаете да получите наградата си, както и дали желаете да се възползвате от осигуряване на една нощувка за съответната дата в двойна стая (валидно за първа и втора награда).

Благодарим за участието на всички и ще се радваме да участвате и в следващият ни конкурс, който също ще бъде организиран на Фейсбук страницата ни.

 

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.



Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.